top of page

Politica de Confidențialitate - Mdentist Kids

1. Introducere: La Mdentist Kids, confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale sunt o prioritate absolută. Ne angajăm să protejăm informațiile personale pe care le colectăm și să le prelucrăm în conformitate cu cele mai înalte standarde de confidențialitate și integritate.

2. Colectarea datelor: Colectăm informații de la dumneavoastră atunci când ne trimiteți un email, completați formularul de contact sau navigați pe site-ul nostru. Utilizăm aceste informații pentru a îmbunătăți serviciile noastre și a vă oferi o experiență personalizată.

3. Folosirea datelor: Datele colectate sunt folosite pentru a vă oferi informații despre serviciile noastre, pentru a răspunde la solicitările dumneavoastră și pentru a îmbunătăți conținutul și funcționalitatea site-ului nostru.

4. Securitatea datelor: Implementăm măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, accesului neautorizat sau divulgării. Aceste măsuri includ politici dedicate, minimizarea datelor, restricționarea accesului la date și utilizarea tehnologiilor avansate de securitate.

5. Drepturile dvs.: Aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau restricționa prelucrarea datelor personale colectate despre dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor și de a solicita portabilitatea datelor.

6. Modificări ale politicii: Mdentist Kids își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate la anumite intervale de timp, fără notificare prealabilă, dar orice modificări vor fi publicate pe această pagină.

Prin utilizarea site-ului Mdentist Kids, confirmați că ați citit, înțeles și că sunteți de acord cu termenii acestei politici de confidențialitate.

Pentru mai multe informații sau nelămuriri cu privire la modul în care prelucrăm datele personale, vă rugăm să ne contactați.

Logo MDentist Kids
bottom of page