top of page

Termeni și Condiții Generale - Mdentist Kids

  • Acceptarea Termenilor:

        Prin accesarea și utilizarea site-ului Mdentist Kids, utilizatorii acceptă în mod necondiționat termenii și condițiile prezentate în acest document. Neacceptarea acestor termeni atrage obligația de a înceta imediat utilizarea site-ului.

  • Drepturi de Proprietate: 

         Conținutul site-ului, inclusiv textele, grafica, logo-urile și orice alte materiale, aparține Mdentist Kids sau partenerilor săi. Utilizarea acestui conținut în scopuri personale este permisă, iar orice altă utilizare necesită acordul scris al Mdentist Kids.

  • Limitarea Răspunderii:

        Mdentist Kids nu garantează exactitatea sau fiabilitatea conținutului și nu poate fi ținut responsabil pentru orice daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea site-ului. Utilizatorii își asumă întreaga responsabilitate pentru modul în care aleg să utilizeze informațiile de pe site.

  • Legături către alte Site-uri:

        Site-ul Mdentist Kids poate conține legături către alte site-uri, care nu sunt sub controlul Mdentist Kids. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile acestor site-uri terțe.

  • Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

        Mdentist Kids își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Continuarea utilizării site-ului după astfel de modificări constituie acceptarea modificărilor.

Logo MDentist Kids
bottom of page